Tysk flagga
English
Swedish
Shoppar i centrum

SHOPPING - Shoppingmys i centrum

Shopparpå Eurostop

SHOPPING - på Eurostop

Butik på landet

SHOPPING - Butiker på landet

Shopping på Stenalyckan

SHOPPING - Shopping på Stenalyckan

BOKA BOENDE

Shopping

I Halmstad hittar du mycket bra shopping i city, på Eurostop eller på något av handelsområdena Flygstaden och Stenalyckan.

Halmstad city

Stora torg med torghandel och folkvimmel är Halmstads hjärta. Härifrån har du en bra utgångspunkt för att lära känna staden och det är bara att börja shoppa loss. Längs gågator samsas butikerna med uteserveringar och många reser hit enbart föra att shoppa i den trivsamma miljön. Den livliga stadskärnan bjuder på många överraskningar. Halmstadborna har god smak – och det märks på butiksutbudet. Här hittar du många personliga butiker där hyllorna är fulla av allt från vintage och second hand till catwalkens senaste succéer.
www.halmstadscity.se

Eurostop

Eurostop erbjuder bekväm shopping för hela familjen. Vid E6:ans södra infart till Halmstad ligger köpcentrat Eurostop. Här hittar du ett 30-tal butiker – alla samlade under ett tak. Butiksutbudet är brett, här finns allt från mode och skönhet till caféer, matbutiker, systembolag och hotell. I anslutning till Eurostop Halmstad finns 1 500 gratis parkeringsplatser för såväl personbilar som motorcyklar, husbilar, husvagnar och lastbilar.
www.eurostophalmstad.se

Flygstaden

Flygstaden köpcentrum i Halmstad är ett handelsområde i ständig utveckling. På Flygstaden, som ligger i västra Halmstad vid flygplatsen, finns över 30 butiker. Här erbjuds rikligt med gratis parkeringsplatser och inriktningen bland butikerna ligger främst på inredning, hus och hem, och sport och fritid, men även butiker med till exempel skor och kläder, elektronik och skönhetsprodukter. Utöver det finns här även veterinär, Ica Maxi  samt Systembolag.
Läs mer om shopping på Flygstaden

Stenalyckan

Stenalyckans handelsområde är ett långsmalt köpcentrum med 30 butiker som sträcker sig mellan den södra och mellersta (Östra) avfarten från E6 till Halmstad. Här finns ett stort utbud av butiker och företag som tillsammans gör området komplett. Att Stenalyckan lockar många större rikstäckande kedjor till sig beror såklart på det logistiska drömläget. Hit är det enkelt att ta sig från alla håll. Parkera bilen utanför dörren vid butiken du ska besöka. Här finns gott om plats för att din inköpsrunda ska bli så smidig som möjligt. De flesta butiker har öppet mellan 10-19 men se respektive butik för säkerhets skull.
www.stenalyckan.se

Loppmarknader och gårdsbutiker

Att fynda och hitta unika varor är alltid kul och Halmstad har flertalet stora som små loppisar och loppmarknader. För att få en översikt av de permanenta loppmarknaderna rekommenderar vi att titta in under göra->shopping eller ta en titt i vår evenemangskalender (välj kategori marknad) där tillfälliga loppmarknader syns .


Hitta Shopping

Markera

62 Träffar

Klicka på ikonen på kartan för att se din nuvarande position

Resultat 1 - 12 av 62

visa som grid